Sesogn

Sesogn

Sesogn

Bli med på festival i Sogn Hagekoloni den 13. juni!

Artister

Den store finalen: Inger Lise Rypdal

Lørdag 16. juni kl. 19.00 entrer Inger Lise Rypdal scenen og står for festivalens finalenummer!

Inger Lise Rypdal (født som Inger Lise Andersen, 14. desember 1949 på Lena i Toten) er en norsk artist. Hun arbeider i et bredt kunstnerisk spekter og har lang karriere innen flere genre, som sanger, skuespiller og forfatter.

«Alle» kjenner til Inger Lise. Hun er en svært allsidig artist som har preget norsk artist- og kunstnerliv gjennom hele fem tiår.
Inger Lise er kjent for sine store slagere som bl. a. «Fru Johnsen» og «Romeo og Julie» og for sine mange Norsktoppen-, og til og med Svensktoppen-hits! Hun har vært et kjent fjes på TV og har flere skuespilleropptredener innen teater og film. Og ikke minst, hun er folkekjær artist som har medvirket i utallige Melodi Grand Prix- finaler, på revyer og i musikaler.
Inger Lise Rypdal har mottatt stor anerkjennelse for sin kunstneriske innsats og hun har høstet mange priser og utmerkelser! Og til høsten går hun i gang med nye prosjekter – med gode kolleger skal Beatles-låter presenteres for et entusiastisk publikum på Chat Noir!
Vi er svært stolte og glade for at Inger Lise Rypdal i år vil være med og kaste ekstra glans over festivalen vår.

Vi gleder oss!


Tove Bøygard

Tove Bøygard har tidligere gitt ut fire kritikerroste plater, tre sammen med sin søster Anita i duoen Bøygard, «Belly Dream» i 2004, «Røre Ved Deg» i 2008 og «Blågras på Skrindo» i 2013 og den ble spellemannsnominert i 2014 i kategorien Country. I 2010 kom Tove med sin selvtitulerte soloplate – Tove Bøygard. For denne platen høstet hun flotte anmeldelser, bl.a 2 seksere og 10 femmere i landets aviser.

Tove Bøygard kom i 2017 ut med albumet «Blåe Drag», hvor musikken befinner seg i et landskap som kan beskrives som ”Country Noir”, eller Dolly Parton møter Nick Cave i en Tom Waits diner. Mange av låtene lodder i det mørkere leiet enn tidligere, både musikalsk og tekstlig.

Plata har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse, med imponerende over 20 anmeldelser hvor samtlige gir den terningkast fem eller seks!

Rita Eriksen synger Songbird – SeSogn hage- og musikkfestival 2018

Fredag 15. juni er vi stolte av å kunne presentere 50 minutters underholdning av Rita Eriksen med band!

Rita Eriksen har turnert store deler av landet med Songbird. «Den Store Stemmen står i fokus når Rita Eriksen synger seg inn i Eva Cassidys sjelfulle, musikalske univers» er noe av tilbakemeldingene, så her er det bare å sette av kvelden i Sogn hagekoloni!

Synes du det er lenge å vente? Her kan du korte ned ventetiden og nyte et utdrag. Da er vi sikker på at du setter av fredagskvelden for å nyte live-versjonen 15. juni.

Vi gleder oss!

Songlaget i BUL

Lørdag 16.juni åpnes festivalen av Songlaget i BUL i Oslo

Kari Svendsen

Kari Svendsen startet sin musikalske karriere i 1966. Hun ble først kjent som medlem av gruppa Christiania Fusel & Blaagress, men opptrådte fra 1970-tallet som soloartist og etter hvert i flere revyer.

Country Heroes

Honkytonk-country under årets festival!

Country Heroes vil garantert skape god stemning lørdag 16. juni. Bandet startet opp i Oslo i 2014 og har gjort en rekke konserter allerede, blant annet på Øya-natt, Musikkfest og som oppvarming for Austin-legenden Redd Volkaert. De debuterte med Forsake This Heartache i 2015, i 2017 kom albumet Southern Insecurity og tidligere i år kom Honky Tonk Tears. Musikknyheter.no omtaler sistnevnte slik: «Country Heroes har med Honky Tonk Tears lagd årets hittil beste norske countryplate. Denne gangen kan bare ikke Spellemann-juryen unnlate å nominere dem!»

Country Heroes består av Jørund Vålandsmyr på vokal/gitar, Bjørn Haglund på trommer/vokal, Daniel Vidarson Gullien, gitar/vokal, Tor Ånon Kleivane, bass og Tore Blestrud på steelgitar. Disse gutta leker ikke country, de er country, de puster country og man skulle tro de var fra jukeboxens gullalder.

Songlaget i BUL

Mange kolonister har fulgt Songlaget gjennom flere år og har et nært forhold til koret. I år vil de være med å pryde åpningssekvensen av festivalen lørdag 16. juni kl. 12:00. Vi vil få høre både vakker og spretten korsang!

Songlaget har flere utgivelser bak seg, med folkemusikk, religiøse folketoner og julesanger. Songlaget har som mål å ta vare på norske sang- og musikktradisjoner. Dirigent er Mari Tveiito.Etter at de har besøkt festivalen vår, reiser koret på tur til Polen.

Mr. Toons

 

 

Internasjonalt prislønnet klovn og akrobat.
Opplev den originale mega-ballongmannen som blir borte i en kjempeballong,
luftakrobaten på den 3.5 meter høye giraffsykkelen, tryllekunstneren, sykkel-
ekvilibristen og sjongløren.
Direkte kontakt og dialog med publikum, improvisasjon og sprø innfall gjør at ditt
arrangement med Mr. Toons alltid blir en spesiell opplevelse.

Tempofyllt artisteri og komedie.
Mr. Toons bryter med det tradisjonelle og når langt utover scenekanten. Han er
utdannet ved sirkus- og teaterskoler i Danmark og Russland.
Mr. Toons har underholdt på scener (sirkus, events, festivaler) i hele verden, bl.a.
Tyskland, England, Spania, Frankrike, Finland, Japan og Amerika.

Sirkusaktiviteter
Kom og prøv deg på at gå på line, sykle på ethjulet sykkel, jonglere, sirkus-stylter og mye mere. Voksne og barn kan leke sammen og ha det moro!