forside-collage

Sogn hagekoloni kan igjen ønske velkommen til en ny hage- og musikkfestival i kolonihagen vår, denne gangen over to dager i juni. Vi inviterer til en festival med flere konserter, salg av mat og drikke, ulike salgs-/kramboder – og med mange ulike aktiviteter for både barn og voksne.

I år vil vi kombinere hage- og musikkfestival med en innsamlingsaksjon for å støtte opp om det arbeidet Barnekreftforeningen i Oslo og Akershus gjør for barn med kreft og deres pårørende. Vår aksjon er øremerket til trivselstiltak for barn med kreft. Ønsker du å støtte opp om vår aksjon og nå de målene vi har satt oss klikk her.

Dette er tredje gang Sogn hagekoloni arrangerer festival, og i år ønsker vi å utvide festivalen. Vi starter opp fredag 15. juni kl. 1600 – 2200, og lørdag 16.juni fra kl. 1200 – 2200. Det er gratis inngang.

Sogn Hagekoloni, med sine 87 mål store tomt og 204 parseller, er en åpen park forbyens befolkning. Kolonistene er opptatt av å utvikle hagen etter ”grønne verdier”, og festivalen er en måte å synliggjøre vår kolonihage for Oslo innbyggere. Mange har aldri tidligere vært i en kolonihage, og vi ønsker at flere skal få oppleve litt av hvordan vi som kolonister har det i hagen vår.
Vi inviterer til årets hage- og musikkfestival fredag 15. og lørdag 16. juni 2018!

Lik sesogn på Facebook for å få siste nytt fra festivalkomiteen!