Hele 49 kolonister åpner sine parseller i Sogn hagekoloni den 10. og 11. august!

Følg arrangementet på Facebook, hvor vi vil poste bilder og oppdatere dere om hva som skjer i hagen.

For en fullstendig oversikt over aktivitetene i de ulike hagene, scroll litt ned.

Noen av hagene arrangerer loppemarked, selger håndverk og planter, eller har kunstutstillinger. Blir du sulten eller tørst, kan du kjøpe mat og drikke i en av hagene. Flere kolonister gir en unik mulighet til å besøke de små idylliske parsellene og få en omvisning for å se hva som spirer og gror.

GRATIS INNGANG.

Kolonihagen ligger bare noen minutters rusletur fra T-banestasjonen Ullevål Stadion, og det er gode parkeringsmuligheter ved Elkjøp eller Ullevål Stadion. Parsellene er åpne fra kl. 12 til 17 begge dager.

 • Alle
 • Aktiviteter for barn
 • Annet
 • Åpen hage
 • Brukt og antikk
 • Håndverk, strikk, hobby
 • Kafeer og servering
 • Kortreiste grønnsaker, bær, saft og syltetøy
 • Kunstutstillinger
 • Planter og blomster
 • Sesogn
 • Underholdning

99

95

På parsell 95 finner du egenproduserte spiselige produkter, buketter og blomster i vaser, nytt og brukt lopper, på en vakker og frodig parsell!

94

Sølvsmykker, skjerf, vesker, små litografier.

92

Vintage porselen med tekster som man kan både bli krenket og trekke på smilebåndet av. Hva med å gjøre unna julegavene denne helgen?

87

Tepper og lopper.

85

Salg av couscous med grønnsaker og urter fra hagen, kaker, bruktmarked/klær og konkurranse med premier for både store og små.

81

I år som i fjor og året før det har jeg invitert mine gode naboer Mohammad og Nissreen på Casinetto til å selge falafel. Det pleier å være svært populært!

8

Kom lørdag på minikunstutstilling med tegneseriestilen Semirealisme av
Andreas Dahlseng. I tillggg blir det salg av bacalao og traktorvafler på parsell 8.

72

Velkommen til fortellerkonsert for små og store. Parselleier Trond Haugmark inviterer deg med på en reise der du får høre om tiden da paraginlampene lyste i hyttevinduet. Forestilling kl 12 og 14 på lørdag. Her blir det også salg av keramikk, malerier, pynt og tøy.

69

Velkommen til parsell 69! Vi selger hjemmestrikkede og hjemmeheklede produkter.

67

På vår parsell kan du kjøpe keramikk laget av Halvor Skiftun Digernes, malte lykkesteiner, frøposer, småting, syltetøy og smålopper.

66

Under navnet Peppart, lager jeg smykker for hverdag og fest.
Rent, rakt og enkelt har alltid hvert mitt formspråk og 925 sterling silver er materialet jeg som oftest bruker meg av.
Hjertelig velkommen inn å prøve ut. Eller bare se.

64

Velkommen til p. 64 i C-gata. Det er salg av diverse brukt & hobby, pluss tilbud om å male ved staffeli for de barna som vil. Dere kan også få en titt inne i hytta.

61

Kafé med vaffelsalg, barn selger egne ting, salg av blomsterbuketter.

60

Salg av barnebøker, leker, puslespill, hjemmestrikkede sokker, egenprodusert patentert fiskesluk. Insektssperrelokk til bokser, små bordparasoller til skjerming av mat og drikke.

49

Parsell 49

48

«Benytt sjansen til å smake på både kortreiste og internasjonale retter i Sogn Hagekoloni, helgen 5. og 6. august!

Slik som på parsell 48, der Reidun holder til. Hun har både åpen hage og hytte. Her blir det salg av rød solhatt, keramikk og mat; egyptisk Koshari!»

47

43

41

Chutney, Ripsgele, Rabarbramarmelade, Syltetøy, Ripssaft, Honningkake får du kjøpt i parsell 41. I tillegg blir det salg av brukte og nye klær, og diverse husgeråd.

40

På parsell 40 finner du fine strikka og tovede ting, det blir i tillegg salg av deilige belgiske vafler og kaffe.

31

Her blir det bruktmarked av gamle og nyere ting. Litt nips, litt klær, litt bøker, litt leker og litt møbler.
Olines kafe serverer godt å drikke, kaker, sveler, fucaccia og varm suppe.
Velkommen ❤

30

Anne er en av de som åpner sin port og selger egenproduserte pulsvanter og sitteunderlag på parsell 30. I tillegg blir det muligheter for å kjøpe fine gamle porselenskanner og andre loppisfunn. Fra parsellens overflod selges det blomsterbuketter, avleggere av iris, bær og epler. Ta en titt inn i hytta, gå en runde på parsellen og sitt gjerne ned og nyt hagen med et stykke rabarbrakake.

29

Hjemmestrikkede klær. Gensere,sjal/skjerf og kofter m.m.. Iris er å finne på Parsell 29.

205

Vær velkommen til «KOLONIALEN»-minifestivalen; Sett deg ned i hagen, slapp av og forestill deg at hagen er din, mens kidza leker og smaker på rips og bringebær, som de plukker sjøl. Det er gratis å komme inn, men det koster litt, om du skal ta med deg noe ut av hagen, f.eks.en korg med sjølvplukka ripsbær eller bær fra andre buskvekster. Visst du er av den mer energiske typen, kan du få prøve deg å luke, plukke poteter, vanne, eller kjøre trillebår. Det blir musikalske innslag med ujamne mellomrom. Kommer du, kommer vi!

199

Velkommen til parsell 199. Her blir det salg av vintage/brukte klær og sko, smykker og vevde bilder.

197

I parsell 197 vil vi selge klær, leker, bøker, puslespill og masse bamser.
Og så kan du få gratis ansiktsmaling!
Velkommen til oss!

196

På parsell 196 finner du dame- og herreklær av Kåre Lunde Design . Anne Linnes stiller ut malerier i akryl. I tillegg blir det salg av mat og drikke.

188

185

Kjerstin selger patchworkprodukter, sveler med rømme og hjemmelaget syltetøy, saft, geleer, syltetøy mm. Chilimarmelade, ferske og syltede rødbeter.

184

Her blir det salg av diverse brukt av gammelt og nyere ting. Mulig det kan finnes noe å drikke og spise også. Kom å ta en titt da vel.. Kanskje du finner deg en liten skatt!? 🙂

183

Speil og lykter. Her får du også blomsterbuketter og bringebærsyltetøy.

178

På parsell 178 i F-gata finner du vintage, brukt og antikviteter, keramikk fra inn- og utland, vinyl fra 60-tallet og fremover, lekre strikkeplagg fra Duodu og andre plagg, serviser og glass, og hjemmelaget bringebær-og stikkelsbær syltetøy fra parsellen. Velkommen!!

177

Bente Tørhaug ønsker velkommen til kunstutstilling av egne malerier på «Galleri F177»

176

168

Her får du blant annet kjøpt langos, som er små frityrstekte brød som kommer fra Ungarn.

164

157

151

Beret og Lars på parsell 151 har loppis og selger sveler.

149

På parsell 149 vil Torunn lage blomsterdekorasjoner med ting fra hagen og selge saft og vafler med bær fra hagen.

141

Kirsten selger egenprodusert strikk, quilt og kort. Det blir blant annet sjal, sokker og votter, vesker, tepper og løpere og kort til alle anledninger.

134

Lykkehjul gevinst hver gang! Aloe Vera produkter-Loppis/ting-tang. Div charms smykker. Cafe med div servering. Kom innom for en gratis nakkemassasje!

133

Det blir loppesalg i parsell 133 med salg av porselen, småmøbler, ting og tang. I tillegg salg av kaffe og kringle.

125

På parsell 125 hos Guri får du kjøpt hjemmelaget syltetøy, vakre akvareller malt av Harald Hoven, gamle kaffeservicer, brukte sommerkjoler i liten størrelse og diverse lopper.

123

Søndag 11. august finner du vår kunnskapsrike kolonist, Adriana mellom flaggstanga og museumshytta. Her kan du også kjøpe tørke- og fukttolerante planter til bruk på grønne tak, i regnbed og grønne vannveier.

120

Velkommen til Marianne og MoA Pop-Up i hytte nr 120. Salg av vakre kjøkkentekstiler i lin/bomull. Gode tilbud på miljøvennlige varer som Ocean-flasker, plantesåper og solcellelamper. Salg av brukte klær og ting. Håndarbeid. Salg av kaffe og hjemmebakte kaker.

102

På parsell 102 i «Lekestue» kan du oppleve tropisk stemning. Kjøpe deg en brusboks eller en akoholfri paraply drink i Tiki baren. Kjøpe deg en pose med Thai chips eller en grillpølse i brød eller lompe. Oppleve kunstutstilling og salg av maleriene til Siri Madeleine under epletrærne. Salg av lopper og hjemmelagd vognpynt og smokkekjeder til babyen, MOKK MOKK.

1

Hjemmelaget is, kaffe, saft og kake, fine klær og artige lopper! Her får du også se en kolonihytte innvendig.Test hengekøyene, se tomatene i drivhuset og nyt et rolig hjørne av kolonihagen.